Arifi: Dialogu me Serbinë në vdekje klinike

0
67

(Intervistë me Avni Arifin, shef i delegacionit kosovar në bisedimet e Brukselit)

Në javën që vjen pala kosovare për të dytën herë do të bëjë kërkesë zyrtare për rifillim të dialogut me Serbinë, thotë, Avni Arifi, shef i delegacionit kosovar në bisedimet e Brukselit. Në një intervistë për televizionin tonë ai u shpreh se do të këkrojnë që pikë e parë e rendit të ditës të jetë zbatimi i marrëveshjes për energji, duke paralajmëruar kështu se pa zbatim të kësaj marrëveshjeje, nuk ka kuptim të diskutohet me delegacionin serb. Në intervistën me kolegen Liridona Xhemajli, Avni Arifi, komenton edhe  ndalesat e fundit që ua bëri Serbia shqiptarëve për të shkuar në Beograd, për asociacionin dhe çështjen e shkëmbimit eventual të territoreve.

(rtv21.tv, 13/05/2018)

comments

SHARE