Pasqyra mujore “Media mbi normalizimin”

Pasqyra mujore “Media mbi normalizimin”

Çfarë thonë media për dialogun dhe normalizimin?

Në fillim të muajit, mediat njoftuan për mbajtjen e një tryeze nga Instituti Demokratik i Kosovës (KDI), ku u diskutua rreth ndikimit që ka dialogu Kosovë-Serbi në jetën e qytetarëve në...

Çfarë thonë media për dialogun dhe normalizimin?

Pas takimit në Bruksel, në fund të gushtit, mes presidentit serb Aleksandar Vučić dhe atij kosovar, Hashim Thaçi, të lehtësuar nga Shefja e Politikës së Jashtme të BE-së, Federica Mogherini, pati...

Çfarë thonë media për dialogun dhe normalizimin?

Nga monitorimi i mediave gjatë gushtit veçojmë tri tema që kanë të bëjnë me dialogun dhe procesin e normalizimit e të cilat tërhoqën vëmendjen më shumë: nisma e presidentit serb Aleksandar...

Çfarë thonë media për dialogun dhe normalizimin?

Korriku u karakterizua nga mbulimi i gjerë që iu bë deklaratave të presidentit Thaçi dhe homologut të tij, Vučić, të cilat paralajmëronin një fazë të re dialogu që do të ishte...