Pasqyra mujore “Media mbi normalizimin”

Pasqyra mujore “Media mbi normalizimin”

Çfarë thonë media për dialogun dhe normalizimin?

Nga monitorimi i mediave gjatë gushtit veçojmë tri tema që kanë të bëjnë me dialogun dhe procesin e normalizimit e të cilat tërhoqën vëmendjen më shumë: nisma e presidentit serb Aleksandar...

Çfarë thonë media për dialogun dhe normalizimin?

Dialogu i brendshëm në Serbi, që kishte pasur takimin e parë në tetor, mbeti një ndër temat kryesore për të cilat u raportua gjatë nëntorit. Mediat në Kosovë përcollën një artikull...

Mediat  mbi debatin rreth ndarjes/shkëmbimit të territoreve midis Kosovës e Serbisë

Tema e ndarjes së Kosovës apo e shkëmbimit të territoreve tërhoqi vëmendje të shtuar kur në emisionin “Rubikon” të Kohavision-it, ambasadori amerikan, Greg Delawie, refuzoi të përgjigjej nëse administrata amerikane do...

Media mbi Samitin e Sofjes

Disa javë para samiti, mediat në Kosovë njoftuan se ai mund të shkonte drejt dështimit për shkak të pjesëmarrjes së Kosovës në të pasi vendet që nuk e kanë njohur Kosovën...