Marrëveshja e normalizimit ekonomik mes Kosovë dhe Serbisë

Marrëveshja e normalizimin ekonomik mes Kosovë dhe Serbisë e nënshkruar nga kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti Marrëveshja e normalizimin ekonomik mes Kosovë dhe Serbisë e nënshkruar...