Me të njëjtën monedhë

Krenar Gashi Marrëveshja u arrit. Sikur të gjitha marrëveshjet në dialogut e Brukselit, megjithatë, edhe kjo e fundit për Bashkësinë e Komunave Serbe të Kosovës, është shkruar në frymën e Jean Monnet...

“UNERASABLE”, dialogu artistik në DokuFest

KULTPLUS Me datë 10 gusht në Prizren hapet ekspozita "Unerasable", e cila është vepër grupore dhe kolaborative e artistëve vendorë, rajonalë dhe ndërkombëtarë. Ekspozita është pjesë e projektit "Art and Culture in...

MYSAFIRI I MENGJESI Jeton Mujaj Korab Krasniqi 13.08.2015

  https://www.youtube.com/watch?v=uaKfH4T8aCk

DOKU KRONIKA

https://www.youtube.com/watch?v=N_uhvBfiNz4

Hapet ekspozita “Unerasable”, me gjetjen e identiteteve ish jugosllave

KULTPLUS Pos artisteve nga Bosnja, në ekspozitë paraqiten edhe artistët Jeton Muja, Artan Hajrullahu, Maureen Bachaus, Vladimir Miladonovic, Ana Frangovska, Igor Sekovski e artistë të tjerë. Arbër Selmani | Prizren Në hapësirat e ashtuquajtura...

“UNERASABLE”, dialogu artistik në DokuFest

Prizren press Ekspozita e përbashkët, e cila prezantohet në kuadër të DokuFest-it dhe programit për Ballafaqim me të Kaluarën, do të fillojë më 10 gusht 2015 nga 18:30. Me datë 10 gusht në...

Në DokuFest dialogu artistik “UNERASABLE”

MediaPress Me 10 gusht në Prizren hapet ekspozita “Unerasable”, e cila prezantohet në kuadër të DokuFest-it. Ekspozita është pjesë e projektit “Art and Culture in Dealing With the Past” , grumbullon artistë...

”Unerasable” sonte në Prizren

Në kinemanë ‘’Lumbardhi’’ në Prizren do të bëhet shfaqja e një ekspozite. ‘’Unerasable’’ është ekspozitë, vepër grupore dhe kolaborative nga artistët vendor, rajonal, dhe ndërkombëtarë, përcjellë Klan Kosova. ‘’Unerasable’’ do të shfaqet sonte...

Shtatë plumba mbi lirinë e shprehjes

Verka Jovanović Ndarjet në “e jona” dhe “e juaja” ekzistojnë qysh prej kohësh dhe do të ekzistojnë bile deri te shpërthimi i madh i radhës, deri te rendi i ri botëror, revolucioni...

Me randësi me marrë pjesë

Ragip Luta (Me sporte “te vogla” drejt normalizimit) Fakti se futbolli me shfaqjet e veta negative e zhvendosë vëmendjen prej lajmit të pritun për ma shumë se njizet vjet asht domethanës për gjendjen...