Serbët nuk e kanë harruar Asociacionin

0
195

Serbët kurrë nuk do të heqin dorë nga Bashkësia e komunave serbe, ngase kjo nuk është çështje politike, por jetësore. Kështu është thënë në një tubim në veri të Mitrovicës të organizuar nga Lista Serbe. Kryetari i veriut të Mitrovicës, njëherësh kryetar i Listës Serbe, Goran Rakiq, tha se serbët e Kosovës po presin që 2 mijë ditë për realizimin e formimit të Bashkësisë së komunave, për të cilën gjë Prishtina ka premtuar dhe është zotuar.

(rtklive.com, 11/10/2018)

SHARE