Borrell will face centrifugal forces in the Balkans

Balkans countries are likely happy with all the attention they have received in recent weeks....

‘E pazakontë: Dëgjova gjuhën shqipe në Radio Televizionin e Serbisë 2’

Milenko Todorovic Ka disa vite që nuk e ndjek televizionin; ta lodhë trurin, krijon imazh të...

Prekja e kufijve do të thotë kalim te një kapitull tjetër i konflikteve

Intervsitë me hulumtuesen dhe analisten Serbeze Haxhiaj. Intervistoi Selim Ibraimi nga Instituti i Studimeve të Sigurisë...

Anamari Repić: We forget about people and their lives because of politics

This article was originally produced for and published by Kosovo 2.0. It has been re-published ​here with...

FORMËSIMI I SË ARDHMES SË MITROVICËS, NGA THEMELI DREJT KULMIT

Për vite me radhë, vendimet për Mitrovicën janë marrë nga larg, ndërsa komunitetet lokale përfshiheshin...