Të fundit


“Zhvillimet e fundit në marrëdhëniet ndërmjet Kosovës dhe Serbisë i vënë në rrezik vitet e punës së palodhur dhe arritjet e shënuara në kuadër të dialogut të lehtësuar nga BE-ja midis Beogradit dhe Prishtinës dhe vështirësojnë situatën e sigurisë në rajon dhe më gjerë.”

Josep Borrell, Përfaqësues i Lartë i BE-së për Punë të Jashtme, 05/11/2022

Në media

Np cartoon

Te tjeret