“Sikur qytetarëve të Kosovës dhe të Serbisë t’u respektoheshin si duhet të drejtat e tyre njerëzore dhe qytetare, sikur të dyja këto vende të respektonin më shumë sundimin e ligjit, këto diskutime rreth korrigjimit të kufirit mbase nuk do të bëheshin.”

Joanna Hanson, New Perspektiva

Në media

Te tjeret

Np cartoon